Bomen kappen Helmond


Heeft u een boom die niet meer gered kan worden en mogelijk gevaar oplevert? Neem dan vandaag nog contact op met Erik’s Boomzorg. Wij zorgen ervoor dat uw boom zorgvuldig en veilig gekapt wordt. Zelf een boom kappen kan een gevaarlijke klus zijn. De stam en takken zijn zwaar en er moet goed gekeken worden hoe een boom zonder schade kan worden afgebroken.

Wilt u een boom laten kappen in Helmond?

Als u bomen heeft in Helmond die gekapt moeten worden, dan staan wij voor u klaar. . Uiteraard kunnen wij er hierbij voor zorgen dat ook de stronk en wortels verwijderd worden. U kunt dan zelf bekijken wat u na afloop met de boom wil doen. Wij kunnen alles afvoeren, maar ook de takken versnipperen als mulch voor uw tuin, of het dikke hout in stukken zagen om als brandhout te gebruiken.

Professioneel een boom laten kappen in Helmond

Wij hebben veel ervaring met het kappen van bomen en weten precies wat hier allemaal bij komt kijken. Er wordt met touwen in de boom geklommen, waarna we takken en stam gecontroleerd laten zakken. Op deze manier ontstaat er geen schade in uw tuin. Meer weten? Neem dan gerust contact op met ons.